Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SUCCEDANE VIANDE")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 59

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

LE BEEFSTEAK DE SOJA : UNE SOLUTION AU PROBLEME ALIMENTAIRE MONDIAL .POGET JL.1982; ; FRA; PARIS : EDITIONS L'HARMATTAN; DA. 1982; PP. 1-167; BIBL. 90 REF.; ISBN 2-85802-242-9; COLLECTION ALTERNATIVES PAYSANNES.Book

FORTSCHRITTSBERICHT. UBER DIE STRECKUNG UND SUBSTITUTION VON FLEISCH IN WURSTWAREN UND ANDEREN ERZEUGNISSEN AUS ZERKLEINERTEM FLEISCH = REVUE SUR LA COMPLEMENTATION ET LE REMPLACEMENT DE LA VIANDE DANS LES SAUCISSES ET AUTRES PRODUITS CARNES A BASE DE VIANDE HACHEEKROLL J; GASSMANN B.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 7; PP. 699-717; ABS. ENG/RUS; BIBL. 98 REF.; 1 TABL.Article

FUNCTIONAL EFFECT OF CARBOHYDRATES IN SOYBEAN PREPARATIONS. A MODEL STUDYBARYLKO PIKIELNA N; KWASNIEWSKA I; JACORZYNSKI B et al.1980; ACTA ALIMENT. POL.; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1980; VOL. 6; NO 3; PP. 101-107; ABS. POL; BIBL. 7 REF.Article

Corrected relative net protein ratio (CRNPR) method based on differences in rat and human requirements for sulfur amino acids = Méthode du taux protéique net relatif corrigée basée sur les différences de besoins en acides aminés soufrés de l'homme et du ratSARWAR, G; PEACE, R. W; BOTTING, H. G et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 4, pp 689-693, issn 0004-5756Article

QUALITY INDICES AND BACTERIOLOGICAL CHANGES OCCURING IN SAUSAGE AS PREPARED WITH MEAT SUBSTITUTES OF PLANT ORIGINHASHEM HA; SHAHEEN A; EL DAMATY EM et al.1981; EGYPT. J. FOOD SCI.; ISSN 0301-8571; EGY; DA. 1981; VOL. 6; NO 1-2; PP. 83-90; ABS. ARA; BIBL. 13 REF.Article

THE FLAVOUR OF MEAT AND MEAT ANALOGUESLAWRIE RA.1982; FOOD (LOND., 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1982; VOL. 4; NO 2; PP. 11-15; 4 P.Article

THE USE OF MECHANICALLY SEPARATED SPLEEN IN MEAT PATTIESBITTEL RJ; GRAHAM P.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 4; PP. 1272-1273; BIBL. 9 REF.Article

UTILIZATION OF STRUCTURIZED OILSEED PROTEINS IN MINCED MEAT PRODUCTSCHIMIROV YI; SOLOGUB LP; BRAUDO EE et al.1981; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1981; VOL. 25; NO 3; PP. 255-262; ABS. GER/RUS; BIBL. 9 REF.Article

TEXTURATION PAR FILAGE DE MELANGES DE PROTEINES VEGETALES ET DE PROTEINES DE SANG. I: ETUDE DE LA COLORATION OBTENUE PAR FORMATION DE NITROSYLHEMOGLOBINECULIOLI J; NOEL P; GOUTEFONGEA R et al.1981; SCI. ALIMENTS; FRA; DA. 1981; VOL. 1; NO 2; PP. 169-185; ABS. ENG; BIBL. 24 REF.Article

VERWENDUNG VON SOJAMEHL BEI DER HERSTELLUNG VON FLEISCHWAREN = UTILISATION DE LA FARINE DE SOJA DANS LA FABRICATION DES PRODUITS CARNESAMBROSIADIS.1981; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 2; PP. 190-192Article

PARAMETERS INFLUENCING SPUN PROTEIN FIBER PROPERTIES. 1. DOPE PREPARATION = PARAMETRES INFLUANT SUR LES PROPRIETES DES FIBRES PROTEIQUES FILEES. 1. PREPARATION DES COLLODIONSBOULET M; CASTAIGNE F; RIEL RR et al.1983; SCIENCES DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1983; VOL. 3; NO 3; PP. 323-350; ABS. FRE; BIBL. 50 REF.; 16 FIG./6 TABL.Article

PARAMETERS INFLUENCING SPUN PROTEIN FIBER PROPERTIES. 2. UNIT OPERATIONS = PARAMETRES INFLUANT SUR LES PROPRIETES DES FIBRES PROTEIQUES FILEES. 2. OPERATIONS UNITAIRESCASTAIGNE F; BOULET M; RIEL RR et al.1983; SCIENCE DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1983; VOL. 3; NO 3; PP. 351-370; ABS. FRE; BIBL. 23 REF.; 9 FIG./5 TABL.Article

EFFECT OF SOY LEVEL AND STORAGE TIME ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GROUND BEEF PATTIESRAY FK; PARRETT NA; VAN STAVERN BD et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 6; PP. 1662-1664; BIBL. 22 REF.Article

PHYSICAL EVALUATION OF SAUSAGE AS INFLUENCED BY ADDITION OF SOME MEAT SUBSTITUTES OF PLANT ORIGINHASHEM HA; SHAHEEN A; EL DAMATY EM et al.1981; EGYPT. J. FOOD SCI.; ISSN 0301-8571; EGY; DA. 1981; VOL. 6; NO 1-2; PP. 75-81; ABS. ARA; BIBL. 13 REF.Article

Formfleisch-Vorderschinken im gastronomischen Bereich: Wandel der Produktqualität = Restructured shoulders in gastronomy: Changes in product qualityGROLL, P; KLEIN, D.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1998, Vol 78, Num 9, pp 946-950, issn 0015-363X, 986[5 p.]Article

Influence of vegetable protein mixture on sensory characteristics of beef patties = Influence d'un mélange de protéines végétales sur les propriétés organoleptiques de pâtés de viande de boeufNDUPUH, E. C; AKOBUNDU, E. N. T.Journal of food science and technology (Mysore). 1984, Vol 21, Num 2, pp 108-110, issn 0022-1155Article

Microbiological quality of biscuit dough, snack cakes and soy protein meat extender = Qualité microbiologique de la pâte à biscuit, de biscuits apéritifs et de succédané de viande à base de protéines de sojaSWARTZENTRUBER, A; SCHWAB, A. H; WENTZ, B. A et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 467-470, issn 0362-028XArticle

Extractibility and functionality of rice proteins and their application as meat extenders = Extractibilité et propriétés fonctionnelles des protéines de riz et leur utilisation comme succédané de viandeABDEL-AAL, E. S. M; YOUSSEF, M. M; ADEL-SHAHATA, A et al.Food chemistry. 1986, Vol 20, Num 1, pp 79-83, issn 0308-8146Article

Extrusion of defatted soy flour-hydrocolloid mixtures. Effect of operating parameters on selected textural and physical properties = Extrusion des mélanges d'hydrocolloïdes et de farine délipidée de soja. Effet des paramètres de fabrication sur certaines propriétés texturales et physiquesBOISON, G; TARANTO, M. V; CHERYAN, M et al.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 719-730, issn 0022-1163Article

Consumer acceptance and appropriateness of meat substitutes in a meal contextELZERMAN, Johanna E; HOEK, Annet C; VAN BOEKEL, Martinus A. J. S et al.Food quality and preference. 2011, Vol 22, Num 3, pp 233-240, issn 0950-3293, 8 p.Article

Scale-up in the cooking of a meat analog = Progrès dans le domaine de la cuisson d'un succédané de viandeALTOMARE, R. E.Chemical engineering progress. 1988, Vol 84, Num 5, pp 52-57, issn 0360-7275Article

FUNCTIONALITY OF FILLERS AND MEAT INGREDIENTS IN COMMINUTED MEAT PRODUCTSCOMER FW; DEMPSTER S.1981; CAN. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1981; VOL. 14; NO 4; PP. 295-303; ABS. FRE; BIBL. 2 P.Article

INSTRUMENTAL FLAVOR ANALYSIS OF MEAT PRODUCTS CONTAINING COTTONSEED PROTEINSFORE SP; LEGENDRE MG; CHERRY JP et al.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 4; PP. 912-917; 4 P.; BIBL. 25 REF.Article

ETUDE DU PROBLEME DE LA DILUTION DES PROTEINES ANIMALES PAR DES PROTEINES A BAS PRIX DE REVIENT DANS LES PRODUITS CARNESDENOYER C; GIRARD JP; COUTEFONGEA R et al.1980; ; FRA; DA. 1980; DGRST/76 7 0458; 18 P.; 30 CM; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE AGRICOLE ET ALIMENTAIREReport

INFLUENCE DE TRAITEMENTS THERMIQUES SUR LA COMPOSITION CHIMIQUE ET LA VALEUR NUTRITIONNELLE D'ALIMENTS PROTEIQUESCHEFTEL JC; CUQ JL; JEUNINK J et al.1981; ; FRA; DA. 1981; DGRST/78 7 1065; 15 P.; 30 CM; BIBL. 4 REF.; ACTION CONCERTEE: QUALITE DES ALIMENTSReport

  • Page / 3